Nastavitve piškotkov

Varovanje podatkov

Osebni podatki

Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri naročilu in nakupu preko spletnega mesta ali preko direktnega kontakta. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatkiv bomo ravnali v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem in nedovoljenim dostopom tretjim osebam, obdelujejo se izključno pri podjetju Bašin d.o.o.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta služijo izključno za poslovanje in dostavo paketa, obveščanje o naročilu, za računovodstvo ali kontaktiranje v primeru sprememb naročila. Telefonskih številk in posredovanih e-mail naslovov ne uporabljamo za namene neposrednega trženja. Dostavne podatke delimo s Pošto Slovenije za potrebe dostave paketa.

Izbris osebnih podatkov

Če želite izvedeti, katere podatke sploh imamo o vas (zgodovino nakupov, npr.), pišite na info@basin.si

Če želite ukiniti vašo registracijo v "Mojem računu", to sporočite na elektronski naslov info@basin.si. Za preverjanje pristnosti podatkov, vas bomo  kontaktirali in vam dokončno potrdili ukinitev vaše registracije. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za ukinitev registracije, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

 

Če želite, da se izbriše vse vaše osebne podatke, nam  pošljite email na info@basin.si. Izbrisali bomo zgodovino vaših nakupov (torej vsa vaša pretekla naročila in vse podatke, povezane z njimi) ter vaš email v našem email sistemu. Drugih podatkov o vas ne shranjujemo.

Vse o novi evropski uredbi (GDPR), ki ureja vaše in naše pravice glede uporabe podatkov, najdete na strani Evropske komisije.


Splošni pogoji poslovanja spletne strani Bašin d.o.o. (www.basin.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in kodeksi za e-poslovanje.